VOETREFLEXMASSAGE

Zorg goed voor uw voeten en uw lichaam. De voeten dragen het hele lichaam en zitten vol met reflexzones die verbonden zijn met bepaalde lichaamsdelen, organen en klieren.

Door middel van voetreflex worden de reflexzones onder uw voet gemasseerd en gestimuleerd waardoor er reacties in het lichaam worden opgewekt. Het is een heerlijke massage aan uw voeten, werkt ontspannend en helpt het lichaam en de geest zijn eigen evenwicht te vinden. Voetreflex werkt preventief en effectief op de algemene gezondheidsproblemen. Een voetreflexbehandeling is 6-7 dagen werkzaam.

Als u komt voor een voetreflexmassage raad ik u aan om comfortabele kleren aan te trekken die niet knellen of te strak zitten zodat de energie goed kan stromen en u van een ontspannen behandeling kan genieten.

Voetreflex is onder ander goed voor:

# stress

# verbetert de doorbloeding

# ontspant lichaam en geest

# vermoeidheid

Let op: ik ben geen arts, stel geen diagnose, ik schrijf geen medicatie voor. En ben daartoe ook niet bevoegd. Als u medische klachten heeft raad ik u dringend aan professionele medische hulp in te roepen. Ook ben ik geen pedicure.

Ik masseer NIET:

#Als u zwanger bent.

 Waarom niet? Bepaalde punten in uw lichaam kunnen gestimuleerd worden die de weeën in gang kunnen zetten en dus de zwangerschap kan afbreken. Bovendien zorgt het lichaam ervoor dat de afvalstoffen afgevoerd worden die de foetus dan binnen krijgt.

# Als u met een chemokuur bezig bent.

Waarom niet? Het lichaam heeft een zelf-genezend vermogen en gaat de gifstoffen uit het lichaam afvoeren. Als u chemo krijgt voelt u zich al ziek en moeten er al heel veel afvalstoffen afgevoerd worden.

# Vraag toestemming van uw behandelende arts als u kanker heeft, trombose, diabetes , ontstoken aders.

# Bij Griep en koorts want u kan zich anders nog zieker gaan voelen.

# Bij besmettelijke ziekten.

 

Een voetreflexbehandeling duurt ongeveer 45 minuten.

 

★ U kunt me bellen of mailen voor een afspraak op 06-27324485 of nicole@massagepraktijkvoerendaal.nl